Luniek kinderoptiek

Is een optiekzaak gevestigd in Sint-Michielsgestel. Luniek is gespecialiseerd in brillen voor kinderen en volwassenen met een smal gezicht. Onze passie is om kinderen een mooie passende bril te adviseren en het kind op de juiste manier te begeleiden. Maar ook om volwassenen met een smal gezicht de mogelijkheid te bieden om een trendy en goed passende bril te laten dragen.  We geloven dat een bril niet alleen een hulpmiddel is, maar ook een modeaccessoire dat je persoonlijkheid weerspiegelt. Daarom streven wij ernaar om voor iedereen een brede collectie aan te bieden met diverse maten en kwalitatief goede monturen. Er wordt altijd professioneel en deskundig mee gekeken.

 

Wat bieden wij aan: 

Een ruime collectie van meer dan 300 kinderbrillen, Zo hebben we voor iedereen een passende bril. Ons assortiment bezit van alle maten: van babybrillen tot tiener/volwassen brillen tot aan volwassenbrillen. Wat we ook aanbieden zijn sportbrillen, zonnebrillen, zwembrillen op sterkte! Ook kunnen wij declareren bij uw zorgverzekeraar als u recht heeft op een vergoeding. 


Ik zal me zelf even kort voorstellen: 

Mijn naam is Lieke van Abeelen, 31 jaar oud, en ik ben opgegroeid in Liempde. Op mijn 17e begon ik aan de vierjarige optiekopleiding in Dordrecht, waar ik het vak deskundig leerde bij Sybilla Buisman Optiek. In 2014 behaalde ik mijn opticiendiploma en deed ik veel ervaring op in verschillende optiekzaken.

Al jaren koester ik de droom om mijn eigen kinderoptiekzaak te openen. Het is mijn passie om ervoor te zorgen dat elke klant die voor een bril komt, zich volledig op zijn of haar gemak voelt en goed wordt begeleid naar een mooie en goed passende bril.

Wat is er nu leuker dan een klant die blij de winkel verlaat?

 

Kinderbrillen

Betekenis Luniek: Uniek, Lieke en Lunettes (Bril in het Frans) samengevoegd